Корнелия Нинова: Докога ще минават номерата на Бойко Борисов?

Корнелия Нинова, снимка: Пресцентър на БСП

Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, днес Борисов се отметна от това. И в същия момент казва: аз никога не лъжа. Пародия. Това е заявила днес Корнелия Нинова в позиция разпостранена от пресцентъра на БСП.

“Борисов над десетилетие е олицетворение на задкулисието и паралелната държава. И сам го призна. Докато от Денков и Габриел се провеждаха официални, за пред публиката, разговори за правителство, истинските, задкулисните договорки са направили сглобката. Класически пример на паралелна държава. И нейният баща е Бойко Борисов. Въпросът е докога ще му минават номерата? Как уж европейските хора Денков и Габриел ще приемат, че са били сламени човеци на конци, докато балканският мутренски и задкулисен сговор на Борисов е текъл? Това е въпрос и към европейските ни партньори.

И един въпрос към Борисов: защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И накрая към народа: докога? Докога ще търпим тази гавра с народ и държава?”, заявява Нинова.

Припомняме, че днес Бойко Борисов заяви, че Алексей Петров е помогнал с логистиката, но не е участвал в разговорите за съставяне на правителство.