Лилавата версия за iPhone 12 се предлага за предварителна поръчка в 30 страни от днес

Източник: apple.com

Пред три дни Apple обяви, че пуска и лилава версия за iPhone 12. Новият цвят излиза тъкмо за пролетта, но не засяга версиите Pro. Компанията съобщи, че лилавият модел ще се предлага за предварителна поръчка в 30 страни от 23 април. 

Днес А1 започна да приема предварителни поръчки в своя онлайн магазин за двата нови iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилаво, считано oт 15:00 часа. Моделите могат да бъдат поръчани предварително до 30 април, когато ще започнат и доставките на новите устройства, пише Profit.bg.

Телекомът ще предлага и двата смартфона в комплект с оригинален бърз адаптер за зареждане, който да допълни наличния в пакета USB Type C кабел.

iPhone 12 в лилаво е с 5G възможности, както останалите представители на серията, и може да работи с 5G мрежата на А1 веднага след като бъде закупен, ако потребителите имат 5G план. Смартфонът разполага с чип A14 Bionic, OLED дисплей, който обхваща цялата предна част на екрана, и е с големина 6.1 инча.

Новият лилав цвят за серията iPhone 12 ще се предлага само за стандартния iPhone 12 и за компактния iPhone 12 mini. Ще бъде достъпен за всички памет версии – 64 GB, 128 GB и 256 GB, а цените му започват от 1 419.99 лв. лева в брой, или 67.99 лева на месец при сключване на двугодишен договор за неограничения 5G план A1 Unlimited, който предлага безкрайни минути и неограничени мегабайти без лимит на скоростта в България и в роуминг в ЕС.

Източник: apple.com