Социалистите във Враца издигнаха лидера си Иван Иванов за кандидат за кмет

Социалистите във Враца издигнаха единодушно за кандидат за кмет на града  общинският и областен председател на БСП Иван Иванов. На проведената днес конференция те подредиха и листата си за общински съветници за предстоящия местен вот наесен, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Иван Иванов получи пълна подкрепа и от ръководството на Българската социалистическа партия в лицето на заместник-председателя на БСП Атанас Зафиров и организационния секретар Борислав Гуцанов.

Трябва да си върнем Враца – да стане отново червена. След 8 години управление на ГЕРБ, освен ремонт на половината център на града, нищо друго не се е случило. БСП отново искаме да възродим икономиката на общината и да я превърнем в привлекателно място за живеене, Враца да се превърне в емблематично място за България, а не град, непрестанно подлаган на изпитания. Имаме всички шансове следващият кмет на Враца да се казва Иван Иванов”, заяви Борислав Гуцанов.

Атанас Зафиров изрази пълна подкрепа за Иван Иванов.

Познавам него и качествата му. През изминалата кампания за парламентарните избори той допринесе с много за добрия резултат на партията във Враца и даде всичко от себе си. Сигурен съм, че ще направи същото и сега”, коментира Зафиров