Уникалният автомобил на Hyundai – Tucson Hybrid

Снимка: gaadiwaadi.com

Освен с поразителен дизайн, Hyundai Tucson Hybrid се появи на нашия пазар с обширен набор от интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност, последно поколение свързаност и първокласно хибридно задвижване.

Какво е технологията Hybrid?

Новият Tucson Hybrid на компанията Hyundai е оборудван както с класическия бензинов двигател, така и с електрически мотор. Те работят безпроблемно заедно с подкрепата на мощна литиево-йонна полимерна батерия, за да осигурят отлична икономия на гориво и намаляване на отделените вредни емисии. И като част от регенеративната спирачна система, електрическият мотор също помага да намалите скоростта на автомобила, зареждайки батерията, която електрифицира вашето шофиране.

Разработен, за да намали разхода на гориво, без да прави компромис с това, че е забавен за шофиране, новият хибриден двигател осигурява комбинирана мощност от 230 к.с

Изцяло новият Хюндай Тускон Хибрид задава нови стандарти в сегмента на компактните SUV със своята впечатляваща гама от най-модерни интелигентни технологии.

Уникален дизайн и най-добра безопасност в класа си

Динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя за изцяло новия Tucson Hybrid.

На водачите новия хибрид е осигурено повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

Двигателят за Хюндай Туксон е бензинов 1,6-литров T-GDI Smartstream и 44,2 kW електрически мотор, задвижван от 1,49 kWh литиево-йонна батерия. Системата е най-мощната в гамата на силовите агрегати, с комбинирана мощност от 230 к.с.

Електродвигателя осигурява моментален въртящ момент от 265 Нм, което добавя спортна електрическа помощ към ускорението и динамиката на новия Хюндай Тускон Хибрид.

Естествено, новият Tucson Hybrid разполага с всички най-нови технологии като безжично свързване на мобилни телефони и модерни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, които ви позволяват да контролирате колата си от вашия смартфон – или само с глас. Безплатен петгодишен абонамент за услугите на LIVE на Hyundai е включен в 10,25 ” навигационната система с информация за трафика в реално време, прогноза за времето, търсачка на паркинги и много други.

Гъвкав и свързан, изцяло новият Tucson се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство за сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.

С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, изцяло новият Tucson Hybrid е оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания