Бърза и свежа декорация на стените вкъщи

Пандемията от COVID-19 направи така, че да прекарваме много повече време вкъщи. И затова мнозина от нас потърсиха идеи за обновяване на дома, за да не се чувстват като затворници между четири стени, работните срещи по Zoom, виртуалните класни стаи и домашните фитнеси. Точно за стените става дума – дори едно боядисване внася настроение и комфорт вкъщи, но има още бюджетни решения, с които да създадете повече красота у дома. Разнообразните стилни стикери за стени предлагат точно това.

Толкова много решения за декорация

Социалната изолация оформи нови тенденции в интериорния дизайн. Те са отговор на нуждата домът да бъде не само функционално, но и естетическо пространство, където винаги да се чувстваме добре. Това обяснява възхода на декоративните мазилки, интереса към естествените текстури, като например облицовки от камък, дърво и плат, стаите в пастелни цветове, особено зелено и синьо. Тези тенденции ясно насочват към повече свързаност с природата, уединение и спокойствие.

Фототапетите са напълно в крак с модата, тъй като са с широко приложение, а тематичното им разнообразие е огромно. Поставете красив пейзаж на морски бряг или на планински водопад в хола. Изберете единични или комбинация от орнаменти, например планетите от Слънчевата система за детската стая, дървета в спалнята и т.н. Дайте воля на фантазията си и ще създадете уникална атмосфера у дома.

Стикерите за стени пасват на всяка стена

От думи с интересна типография до контурни образи, картини, винтидж портрети и съвременно изкуство – стикерите за стени пасват на всеки вкус и стил. Те се предлагат във всякакви размери, като започнем от монолитните модели за цяла стена, минем през типа “триптих” и стигнем до отделни изрязани детайли, които да залепите точно там, където трябва.

Стандартните стикери за стени представляват самозалепващо PVC или винилово фолио с матово покритие, което изключително лесно се поставя и премахва от стените. Фототапетите са водоустойчиви, не се цапат и не се увреждат от пряката слънчева светлина. Някои модели са 3D и предлагат изключително реалистични и висококачествени изображения и текстури.

Стилните стикери за декорация на стени са предпочитано решение за преобразяване на дома, защото са оригинални, достъпни и винаги въздействащи. Те бързо се превръщат в акцент на интериора – и в още една причина да обичаме да бъдем заедно у дома.