Българското киберобщество организира първото си събитие Cyber Café

Българското киберобщество кани всички специалисти от сферата на киберсигурността, както и хора с интерес към нея, на първото си събитие на живо – Cyber Café. Събитието ще се проведе на 26 октомври 2024 г. от 18:00 до 19:00 ч. в сградата на Sirma, етаж 2, Sirma Training Room, на адрес бул. Цариградско шосе 135, 7-11 км, София, съобщиха от ПР Агенция Кросроудс България.

Cyber Cafе предоставя възможност за среща с водещи експерти в областта на киберсигурността. Посетителите ще могат да обменят знания и контакти, както и да се информират за новините в сферата, а главната тема на събитието ще бъде европейската директива NIS 2. Cyber Café e подходящо за специалисти в сигурността, собственици на бизнеси, мениджъри, студенти или хора с интерес към сферата.

Събитието е безплатно, но е с ограничен капацитет, затова предварителната регистрация е задължителна. Заявката за участие може да се направи на следния линк: Eventbrite Cyber Cafe Tickets.

Програма на събитието:

  • 17:30 ч. – Отваряне на вратите
  • 18:00 ч. – Официален старт на събитието
  • 18:45 ч. – Въпроси и нетуъркинг

Събитието се организира със съдействието на Sirma Group.

Bulgaria Cyber Community отвори врати през септември тази година и е насочено към изграждане на платформа за професионалисти и ентусиасти в областта на киберсигурността. Основната цел на общността е да насърчава обмена на знания, опит и добри практики в сектора, като организира събития, дискусии  и обучения. Мисията на Bulgaria Cyber Community е да подпомага развитието на киберсигурността в България, като създава силна и добре информирана общност, която да допринася за подобряване на сигурността в киберпространството както на местно, така и на европейско ниво.