Залагат за името на второто дете на Меган и Хари

Снимка: nova.bg

В интервюто си пред Опра Уинфри, Меган и Хари разкриха, че второто им дете ще бъде момиче.

Малко след това веднага започнаха предположенията за името и букмейкърите вече пуснаха прогнозите си как най-вероятно херцозите на Съсекс ще нарекат детето си.

Името Александра е отбелязано като фаворит, тъй като се смята, че двойката може да избере друго име, започващо с буквата А, след раждането на сина им Арчи Харисън, пише vesti.bg.

Според друга версия детето може да бъде кръстено на британската кралица Елизабет II.

Вероятността детето да получи името на покойната майка на принц Хари – принцеса Даяна, е 10:1. Това мнение споделят от две букмейкърски агенции.

Името Дория, както се казва майката на Меган Маркъл, е оценено с 25:1.

Името Алегра остава претендент с 11:1, тъй като се съобщава, че покойната принцеса Даяна е харесвала името и е щяла да го избере, ако някога е имала собствена дъщеря.

В същото време букмейкърите признават, че не са успели да предвидят как Меган и Хари ще кръстят първото си дете. То получи името Арчи, което не беше в списъците им. Затова специалистите и сега предполагат, че Меган и принц Хари могат да изберат по-традиционно име за второто си дете.

Херцогинята на Съсекс не е уточнявала кога точно очакват щастливото събитие, но се смята, че събитието ще бъде през лятото и по-конкретно през юли месец.

Преди две седмици Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл разказаха в двучасово интервю за расизма в кралското семейство и безсърдечието, с което са се сблъскали от първия момент, което довело цветнокожата американка до самоубийствени мисли. Двамата разкриха още, че второто им дете ще е момиче и че през 2018 г. са се венчали 3 дни по-рано от пищната церемония, която била организирана “за света”.

Първите оценки на интервюто за Опра Уинфри показаха, че то има унищожителен ефект за кралското семейство в Лондон.